ANBI

ANBI

Voortaan zijn al jouw donaties die je doet aan Uniyoung aftrekbaar van je inkomsten en vennootschapbelasting ! Handig voor jou en voor ons !

 

ANBI

Voortaan zijn al jouw donaties die je doet aan Uniyoung aftrekbaar van je inkomsten en vennootschapbelasting ! Ka-Ching voor jou en voor ons !

ANBI staat voor Algemeen Nut Beogende Instelling. Bij het voldaan aan bepaalde voorwaarde van de belastingdienst kan een organisatie een ANBI-status verkrijgen. Het algemeen belang moet centraal staan binnen de organisaties om in aanmerking te komen voor de ANBI titel. Om dit vast te leggen kijkt de belastingdienst naar een aantal punten zoals het beleidsplan, de werkzaamheden en het vermogen van de organisatie. De belastingdienst heeft ons een ANBI-status toegekend en wij zijn hier natuurlijk erg blij mee. Dit heeft niet alleen voordelen voor onze stichting maar ook voor onze donateurs. Zo kunnen onze donateurs een giftenaftrek krijgen bij hun inkomstenbelasting.

Donateur geweest voor het verkrijgen van onze ANBI-status? Wees niet getreurd, bij stichting UniYoung werkt de ANBI-status met terugwerkende kracht

Je bent er bijna!

De eerste stap is gezet. Enorm bedankt dat je UniYoung wilt helpen middels een financiƫle bijdrage. Vul onderstaande formulier in en geef direct machtiging voor automatische incasso


BedragLees ons annuleringsbeleid hier