Wie zijn wij? 

Wij zijn UniYoung! Een team jongvolwassen vrijwilligers dat streeft naar een betere toekomst. Onze overtuiging is dat het talent en enthousiasme van de vrijwilligers de samenleving om ons heen sterker kunnen maken. Dit doen wij door samen te komen en samen te werken, want samen staan we sterk. Sinds 2020 inspireren de vrijwilligers van UniYoung dan ook velen met hun positieve houding

Vrijwilligers die deel uitmaken van UniYoung houden zich actief bezig met het ontwikkelen van zichzelf, de stichting en uiteraard ook de gemeenschap. Door ervaring op te doen bij ons kunnen de jongeren doelgericht oplossingen vinden voor problemen die hen aanspreken. Iedereen binnen UniYoung krijgt de ruimte om hun ideeën in de praktijk uit te voeren en dus maakt het team van UniYoung hier volop gebruik van.

Ons werk levert op verschillende manieren succes op. Zo voelen onze vrijwilligers zich geroepen om zich o.a. in te zetten voor armoedebestrijding. Hierdoor draagt ons team een steentje bij aan een betere samenleving. Door zich in te zetten voor anderen kunnen wij bij UniYoung ons ook verder ontwikkelen. Het helpen van anderen en zelf ook verder te ontwikkelen maakt de cirkel compleet!

KVK: 82444684
RSIN: 862473573
Klik hier voor ons beleidsplan

Bestuurssamenstelling:
Voorzitter: Oumaima Al Abdellaoui
Secretaris: Ismail Jaddi
Penningmeester: Douae Taj

Afbeelding

Meet team UniYoung

UniYoung is zoals in de naam United en Young, samen jong dus samen sterk. Onze vrijwilligers dragen allemaal op hun eigen manier bij aan UniYoung. Ontmoet ze hieronder!

Waarom wij dit doen

We krijgen vaak te horen dat mensen het leuk vinden om ons aan de slag te zien. Complimentjes als deze, motiveren ons enorm! 

“UniYoung is echt een toffe groep, jullie zijn supergezellig”
“ik had de hoop op goede mensen opgegeven, tot ik jullie ontmoette”
“ik wist niet dat er nog goede mensen op de wereld waren”